Kenneth Olofsson

6283e9e0d04a2c39b9a95038470bdc8c_151x180

Kenneth ”Kebbe” Olofsson började sin arbetsbana som timmerbärgare för att genom en lång serie arbeten, av ytterst varierad art, hamna på Granngården, där han för tillfället jobbar.
Om man nu kan kalla 18 år för något tillfälligt!!! Men det är nog mest för att han fortfarande inte vet vad han ska bli när han blir stor!!

Nåja, stor har han ju bevisligen blivit, då ålder och vikt ofta följts åt i parallelitet!!! Men vuxen… Njaaa!! Och visst, han är fortfarande barnsligt förtjust i nya prylar och gillar att få saker att funka!!

Något som alltid följt lille Kenneth genom livet är bra musik och dålig humor och inte så sällan tvärtom. De har dock alltid följts åt och har praktiserats på ett flertal olika sätt och i olika forum.
Som sångare har han jobbat med t.ex. Mammas Salonger, Mange Pehrs Band, ett flertal bröllop och begravningar samt som Nationalsångare på Modos hemmamatcher.

Spelar gitarr och gillar när den akustiska gitarren känns i kroppen. Han kan även, när andan faller på, hänga på sig elgitarren och lägga iväg ett Yngwiesolo som sjunger i diskantskrikorna. Vilket märks tydligt när man talar med honom. ”VA?” börjar bli ett allt vanligare ord. Trots denna tilltagande dövhet, pratar han ofta för mycket, gärna med andra men ännu hellre med sig själv (han får oftast bättre svar då), med undantag för de få gånger han inte pratar alls. Men då skriver, funderar, diskuterar och ponerar han allt och inget med sig själv. För honom räknas det inte som tystnad men för alla runtomkring är det skönt i alla fall!!! På senare tid har detta interna skrivande av material kommit att bli ett allt större intresse som fått sitt utlopp i bl.a. Nolatoksrevyn och nu även i Bottennapp.

Gillar: Lugn och ro
Ogillar: Olugn och oro
Kör: Nota Bene är väl bra. Jasså bil! SAAB, 9­3 och 9­5…